Kuka ja mitä?

Olen Katriina, mutta minut tunnetaan paremmin lempinimellä Kati. Olen ruuhkavuosien pyörteissä tasapainotteleva perheenäiti Keski-Suomesta, jonka elämään kuuluvat niin toimistotyö kuin perhe-elämäkin ja  vapaa-ajalla puolestaan pidän huolen niin pään kuin kehonkin hyvinvoinnista liikkumalla ja ulkoilemalla. Pieneen perheeseeni kuuluvat aviomies, tytär sekä koira.

Blogi tarttuu elämän pieniin iloihin, joissa ote on reilusti positiivisten fiilisten puolella. Blogissa tämä äiti tuo esille tarinoiden ja kuvien muodossa perheensä toilailuja niin Suomessa kuin maailmallakin; milloin missäkin poluilla. Teksteissä varmasti näkyy myös innostuva, temperamenttinen sekä elämään intohimolla suhtautuva persoonani. Aihepiirini keskittyvät polkujen varsille, retkille ja vaelluksille, metsiin, ulkoiluun ja luonnossa liikkumiseen. Blogissa iloitaankin elämästä ulkona liikkuen, unelmoidaan rohkeasti ja matkustellaan mahdollisuuden sattuessa kohdalle sekä arvostetaan erityisesti perheen yhteistä aikaa.

En halua elää vain harmaata arkea, vaan yritänkin huomata arjessa sen hienouden ja ne upeat hetket, joista kannattaa pysähtyä nauttimaan. Kevään ensimmäiset leskenlehdet, kesän lämpöinen aurinko ja loputon valo, syksyn ruskan upea väriloisto ja talven kipakat pakkaspäivät ovat kaikki niitä hienouksia, joita kannattaa jäädä ihastelemaan eikä vain kulkea elämäänsä läpi kuin ravihevonen konsanaan laput silmillään. Ja oma mielipiteeni on se, että aina on säätä ulkoilla, myös vesisade on sää. Ja säähän on vain pukeutumis- ja asennekysymys. Kyllä se happi keuhkoihin virtaa, vaikka olisi sadetta, tuulta ja pakkastakin. Rakastan siis elämää ja siitä nauttimista ja blogissani tuonkin esille sen, kuinka jalat ovat juurtuneet äitimaan järkkymättömään maaperään tiukasti, mutta pää haihattelee puiden latvoissa ja pilvilinnoissa.

Toivottavasti myös sinä blogini lukijana saat blogistani inspiraatiota. Ajatuksesi voit myös jakaa kanssani kommentoimalla kirjoituksiani tai lähettämällä sähköpostia.

Yhteistyöehdotukset sekä risut ja ruusut voit lähettää minulle sähköpostilla osoitteeseen tammilehto.katriina(at)gmail.com.