Tuorejuusto

Tuorejuusto

 

  • 400g turkkilaista jugurttia
  • 150g ranskankermaa
  • ½-1dl tuoretta tilliä
  • 1 valkosipulin kynsi
  • ½-1tl suolaa
  • mustapippuria

 

Aloita jugurtin valuttamisella. Me laitoimme jugurtin tiheään siivilään, joka oli vuorattu nukkaamattomalla kankaalla. Tämän jälkeen kelmu päälle ja jääkaappiin. Jugurtti laitettiin valumaan aamulla ja iltapäivällä valmistimme tuorejuuston. Siirrä jugurtti valuttamisen jälkeen kulhoon ja sekoita sekaan ranskankerma, silputtu tilli, murskattu valkosipuli ja omaan makuusi sopivan verran suolaa ja rouhittua mustapippuria. Sekoita sekaisin ja purkita puhtaaseen purkkiin. Anna maustua rauhassa kylmässä ennen tarjoilua.

WP_20151223_17_21_38_Pro_edited WP_20151223_17_24_05_Pro_edited

 

Alkuperäisen postauksen ”Kaikki valmista joulua varten!” voit lukea täältä.

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s