Tuorejuusto
- 400g turkkilaista jugurttia
- 150g ranskankermaa
- ½-1dl tuoretta tilliä
- 1 valkosipulin kynsi
- ½-1tl suolaa
- mustapippuria
Aloita jugurtin valuttamisella. Me laitoimme jugurtin tiheään siivilään, joka oli vuorattu nukkaamattomalla kankaalla. Tämän jälkeen kelmu päälle ja jääkaappiin. Jugurtti laitettiin valumaan aamulla ja iltapäivällä valmistimme tuorejuuston. Siirrä jugurtti valuttamisen jälkeen kulhoon ja sekoita sekaan ranskankerma, silputtu tilli, murskattu valkosipuli ja omaan makuusi sopivan verran suolaa ja rouhittua mustapippuria. Sekoita sekaisin ja purkita puhtaaseen purkkiin. Anna maustua rauhassa kylmässä ennen tarjoilua.
Alkuperäisen postauksen ”Kaikki valmista joulua varten!” voit lukea täältä.
Vastaa