Omenainen sinappi

DSC_0083_edited

Omenainen sinappi

 

  • 1 purkki omenasosetta (esim. Piltti)
  • ¾ dl sinappijauhetta
  • 1dl sokeria
  • 1rkl hunajaa tai siirappia
  • 1rkl balsamiviinietikkaa
  • ½ dl kermaa
  • pieni hyppysellinen suolaa

 

Sekoita kuivat aineet kattilassa ja lisää nesteet paitsi etikka. Kiehauta, mutta älä keitä. Ota kattila pois levyltä ja lisää etikka. Jäähdytä ja purkita puhtaisiin lasipurkkeihin. Tästä ohjeesta tulee noin kaksi pientä Piltti-purkillista. Säilytä sinappi jääkaapissa.

 

Alkuperäisen postauksen ”Vielä ehtii pyöräyttämään juhannussinapin!” voit lukea täältä.

Yksi vastaus artikkeliin “Omenainen sinappi”

  1. […] Ihanaa jouluviikkoa ja joulun odotusta kaikille oli se viikko sitten täynnä kiireitä, haasteita ja touhua tai vaihtoehtoisesti pelkkää rauhaa, tasapainoa ja harmoniaa tai jotain siltä väliltä. Niin ja ne joululaatikoiden reseptit löytyvät toki myös blogistani; porkkana- ja lanttulaatikoiden ohjeet täältä ja imelletty perunalaatikko täältä. Joulusinappinsa reseptiä Lari varjelee kuin kultakimpaletta, mutta yhdenlainen ja varsin hyvä sinappiohje blogistani kuitenkin myös löytyy; omenaisen sinapin ohjeen löydät täältä. […]

    Tykkää

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s