Helppo ja nopea punajuurihummus punajuuripestosta
- 1prk *Alavuden Öljynpuristamon punajuuripestoa
- ½ tlk kikherneitä
- ½ sitruunan mehu
- ¼ dl *Alavuden Öljynpuristamon kylmäpuristettua rypsiöljyä
- 2rkl tahinia
- ½ tl juustokuminaa (jeera)
- ½ tl suolaa
Huuhtele ja valuta kikherneet. Lisää kaikki ainekset korkeaan kapeaan kulhoon ja surauttele tasaiseksi tahnaksi sauvasekoittimella. Tätä saa surautella jonkin aikaa, jotta koostumus ei jää rakeiseksi, vaan suutuntuma on samettinen. Kun olet sitä mieltä, että nyt koostumus on hyvä, niin surauta hummusta sauvasekoittimella kuitenkin vielä hetki.
Alkuperäisen postauksen ”Treffit 4/12: vappuhenkinen brunssi” löydät täältä.
Vastaa