Tankoparsaa korvasienimuhennoksella

Tankoparsaa korvasienimuhennoksella

 • nippu tankoparsaa
 • margariinia
 • suolaa
 • mustapippuria

 

 • käsiteltyjä korvasieniä
 • margariinia
 • puolikas sipuli silputtuna
 • ½ dl kermaa
 • suolaa
 • valkopippuria
 • paprikajauhetta

Leikkaa parsoista puiset päät pois ja esikeitä parsoja 2-3 minuuttia suolalla maustetussa vedessä. Nosta parsat keitinvedestä suoraan jääkylmään veteen, jotta kypsyminen lakkaa välittömästi ja parsat säilyttävät raikkaan vihreän värin. Valmista korvasienimuhennos paistamalla ensin sieniä kuivalla paistinpannulla, siten että sienistä irronnut vesi on haihtunut. Jos käytät pakastettuja sieniä, laita jäiset sienet suoraan pannulle ja anna niiden sulaa ja kuivahtaa pannulla. Tämän jälkeen lisää nokare margariinia ja kuullota silputtu sipuli sienten seurana pannulla. Mausta ja lisää kerma. Anna muhia miedolla lämmöllä siihen saakka, kun olet valmistanut parsat loppuun. Paista seuraavaksi parsoja pari minuuttia kuumalla pannulla rasvassa ja mausta hyppysellisellä suolaa ja mustapippurilla. Tarjoa parsat korvasienimuhennoksen kera vaikka alkupalana illallisella.

WP_20150519_001_edited

Alkuperäisen postauksen ”Korvasienessä ja keittiössä” voit lukea täältä.

 

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s