Nokkosletut
- 5dl maitoa
- 2 kananmunaa
- 2dl nokkosta
- 1tl sokeria
- 1tl suolaa
- 2dl jauhoja
- 2rkl öljyä
Sekoita kaikki aineet tasaisesti sekaisin kulhossa ja anna tekeytyä ennen paistoa. Paista ohuita lettuja pannulla. Käytä paistamiseen margariinia, jotta letut eivät tartu pannuun ja saat kauniin paistopinnan.
Kasvistäyte
- ½ kesäkurpitsa
- 3 porkkanaa
- ½ punasipuli
- ¼ kiinankaalia
- 1tl sokeria
- 3 rkl soijakastiketta
- 2tl ranskanrakuunaa
- 2rkl sitruunan mehua
- 1rkl oliiviöljyä
- hyppysellinen mustapippuria
Pilko kasvikset tulitikun kokoiseksi suikaleeksi ja mausta. Wokkaa vihannekset kevyesti. Varo ylikypsentämästä. Vihanneksiin tulee jättää purutuntumaa.
Kasvistäytteen kylmäkastike
- 200g Creme fraichea
- 1tl suolaa
- ½ tl sokeria
- ½ tl mustapippuria
- 9 voikukan kukasta keltainen osa
- 1tl raastettua sitruunan kuorta, vain keltainen pinta
Sekoita kylmäkastikkeen ainekset yhteen ja sekoita kastike sen jälkeen wokattujen kasvisten kanssa yhteen tarjoilukulhossa.
Täytä letut kasvistäytteellä ja nauti. Me teimme kasvistäytteen lisäksi myös korvasienitäytteen. Korvasienitäytteen ohjeen voit lukea aiemmasta postauksestani. Täytä nokkosletut korvasienitäytteellä, ripottele päälle hieman juustoraastetta ja käytä uunissa pari minuuttia, jotta juusto sulahtaa letun pinnalle.
Alkuperäisen postauksen ”Metsästä ruokapöytään” voit lukea täältä.
Vastaa