Nokkosletut kasvistäytteellä

Nokkosletut

  • 5dl maitoa
  • 2 kananmunaa
  • 2dl nokkosta
  • 1tl sokeria
  • 1tl suolaa
  • 2dl jauhoja
  • 2rkl öljyä

Sekoita kaikki aineet tasaisesti sekaisin kulhossa ja anna tekeytyä ennen paistoa. Paista ohuita lettuja pannulla. Käytä paistamiseen margariinia, jotta letut eivät tartu pannuun ja saat kauniin paistopinnan.

WP_20150602_054_edited

Kasvistäyte

  • ½ kesäkurpitsa
  • 3 porkkanaa
  • ½ punasipuli
  • ¼ kiinankaalia
  • 1tl sokeria
  • 3 rkl soijakastiketta
  • 2tl ranskanrakuunaa
  • 2rkl sitruunan mehua
  • 1rkl oliiviöljyä
  • hyppysellinen mustapippuria

Pilko kasvikset tulitikun kokoiseksi suikaleeksi ja mausta. Wokkaa vihannekset kevyesti. Varo ylikypsentämästä. Vihanneksiin tulee jättää purutuntumaa.

Kasvistäytteen kylmäkastike

  • 200g Creme fraichea
  • 1tl suolaa
  • ½ tl sokeria
  • ½ tl mustapippuria
  • 9 voikukan kukasta keltainen osa
  • 1tl raastettua sitruunan kuorta, vain keltainen pinta

Sekoita kylmäkastikkeen ainekset yhteen ja sekoita kastike sen jälkeen wokattujen kasvisten kanssa yhteen tarjoilukulhossa.

WP_20150602_055_edited

Täytä letut kasvistäytteellä ja nauti. Me teimme kasvistäytteen lisäksi myös korvasienitäytteen. Korvasienitäytteen ohjeen voit lukea aiemmasta postauksestani. Täytä nokkosletut korvasienitäytteellä, ripottele päälle hieman juustoraastetta ja käytä uunissa pari minuuttia, jotta juusto sulahtaa letun pinnalle.

WP_20150602_056_edited

Alkuperäisen postauksen ”Metsästä ruokapöytään” voit lukea täältä.

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s