Tattimuhennos
- 200g herkkutatteja
- 1 sipuli
- nokare voita
- 1 rkl soijaa
- 1 tl suolaa
- 1 tl valkopippuria
- 1 tl paprikajauhetta
- 1 dl ruokakermaa
Käsittele tatit sen mukaan onko käytössäsi tuoreita, kuivattuja vai pakastettuja tatteja. Tuoreet puhdistetaan ja paloitellaan, kuivatut liotetaan vedessä ja pakkasesta tatit voi sulattaa paistinpannulla, mikäli ne ovat jo valmiiksi pilkottu sopivan kokoisiksi paloiksi. Paista sieniä paistinpannulla kuivaksi niin, että ylimääräinen neste on haihtunut. Lisää nokare voita ja sipulisilppu. Kuullota sipuleita yhdessä sienten kanssa. Mausta tatti-sipuliseos ja lisää kerma. Anna hautua hetki pannulla miedolla lämmöllä.
Alkuperäisen postauksen ”Punajuuren ja vuohenjuuston lyömätön kombinaatio” voit lukea täältä.
Vastaa